Iulian Dumitrescu: PSD încearcă să împiedice finalizarea alimentării cu gaze a localităților de pe Valea Slănicului

30 Apr 2024 10:10
Iulian Dumitrescu: PSD încearcă să împiedice finalizarea alimentării cu gaze a localităților de pe Valea Slănicului
Iulian Dumitrescu scrie , într-o postare în mediulonline, că PSD încearcă să împiedice finalizarea alimentării cu gaze a localităților de pe Valea Slănicului:

"În timp ce noi ne-am străduit să alimentăm cu gaze Valea Slănicului, PSD-iștii nu știu ce motive să inventeze pentru a împiedica acest lucru.

Clanul Cosma, care vrea să se întoarcă la conducerea Prahovei, încearcă să acrediteze ideea absurdă că surpările de teren din Slănic sunt rezultatul lucrărilor la extinderea reţelei de gaze naturale pe Valea Slănicului.

Îmi asum două lucruri:
- În mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Prahova, s-a construit reţeaua de gaze naturale pe Valea Slănicului – ce nu au fost în stare să facă PeSeDiştii timp de 30 de ani înaintea mea. Urmează conectarea acesteia la magistrala de gaze.
-Toate lucrările care au fost efectuate au avizele legale (inclusiv de la primăriile din zonă – chiar și de la Slănic – primărie condusă de PeSeDistul Daneluş Costea).

Faptul că nu există nicio legătură între lucrări şi surpări este evident din aceea că, la Slănic, au loc surpări de teren de mai bine de 10 ani. Mai mult, oricine înțelege că, săpând la 70 de cm, nu poți produci o surpare a pământului la adâncime de 10 m.

Trebuie să spun încă un lucru: în decembrie 2023, PeSeDistul Virgiliu Nanu, în calitate de preşedinte al Comitetului pentru situaţii de urgenţă din Prahova, pe când era prefect, s-a angajat să facă un raport de expertiză cu surpările din Slănic, document care nu a fost elaborat nici până acum. În ianuarie 2024, tot ca prefect, i-a mințit pe oamenii din Slănic că sunt în siguranță.

Primarul PSD din localitate și prefectul PSD de Prahova au întreaga responsabilitate pentru gestionarea situației create de dezastrul natural de la Slănic. Niciodată nu am văzut atâta incompetență și rea-credință la un loc. În loc să identifice cauza reală a surpărilor, să ia imediat măsuri de punere în siguranță a vieții oamenilor, caselor, instituțiilor, rețelelor de utilități, PeSeDiștii stau cu mâinile în sân și așteptă să se prăbușească toate lucrurile în jurul lor."

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677