Jandarmii montani, locul I în cadrul competiției Cupa "Jandarmeria montană la înălțime", ediția a IX-a

26 May 2023 13:25
Jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au obținut locul I în cadrul competiției militar-aplicative Cupa "Jandarmeria montană la înălțime", ediția a IX-a.
La această competiție sportivă au participat 15 echipe de jandarmi din cadrul unităților Jandarmeriei Române precum și 1 echipă a Batalionului 21 Vânători de Munte-Predeal din cadrul Ministerului Apărării Naționale, competiția fiind organizată de Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, în perioada 25-26 mai 2023.
Timp de două zile participanții au avut ca probe de concurs: escaladă perete de stâncă, traversare și coborâre în rapel, deplasare în teren cu ajutorul dispozitivelor G.P.S. pentru căutarea unei persoane aflate în dificultate în mediul montan și verificarea cunoștințelor medicale.
Cei care au urcat pe podium sunt plutonier adjutant șef Hogea Mihai, plutonier major Tudor Alin și sergent major Banciu Ioan din cadrul structurii montane a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677