Jandarmii montani, locul I în cadrul competiției Cupa "Jandarmeria montană la înălțime", ediția a IX-a

26 May 2023 13:25
Jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au obținut locul I în cadrul competiției militar-aplicative Cupa "Jandarmeria montană la înălțime", ediția a IX-a.
La această competiție sportivă au participat 15 echipe de jandarmi din cadrul unităților Jandarmeriei Române precum și 1 echipă a Batalionului 21 Vânători de Munte-Predeal din cadrul Ministerului Apărării Naționale, competiția fiind organizată de Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, în perioada 25-26 mai 2023.
Timp de două zile participanții au avut ca probe de concurs: escaladă perete de stâncă, traversare și coborâre în rapel, deplasare în teren cu ajutorul dispozitivelor G.P.S. pentru căutarea unei persoane aflate în dificultate în mediul montan și verificarea cunoștințelor medicale.
Cei care au urcat pe podium sunt plutonier adjutant șef Hogea Mihai, plutonier major Tudor Alin și sergent major Banciu Ioan din cadrul structurii montane a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121