Jandarmii prahoveni prezintă traseul practic-aplicativ ce trebuie parcurs ca să ajungi militar sau polițist

29 May 2024 09:19
Jandarmii prahoveni prezintă traseul practic-aplicativ ce trebuie parcurs ca să ajungi militar sau polițist
Sâmbătă, 1 iunie, CS Galaxy Ploiești, organizează pe stadionul Ilie Oană, "Ziua Micilor Campioni", cel mai mare eveniment sportiv de până acum din județul Prahova.
Organizatorii au invitat și Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova să participe. Pe lângă alte surprize pregătite, jandarmii prahoveni vor organiza un traseul practic-aplicativ ce trebuie parcurs de cei care vor să urmeze o instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne.
Toți cei care vor să încerce parcurgerea traseului sunt asteptați să își testeze forțele sub îndrumarea unui instructor sportiv.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677