Karpatia Horse Show 2024 începe mâine, 27 septembrie: spectacol ecvestru la cel mai înalt nivel pe Domeniul Cantacuzino

26 Sep 2024 17:41
Karpatia Horse Show 2024 începe mâine, 27 septembrie: spectacol ecvestru la cel mai înalt nivel pe Domeniul Cantacuzino
Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova va deveni epicentrul echitației între 27 și 29 septembrie 2024 la cea de-a noua ediție a Karpatia Horse Show, un eveniment unic în România unde veții descoperi magia călăriei la cel mai înalt nivel.
Această ediție are în prim plan Concursul Complet Internațional de 4*, o disciplină ecvestră, ce a captivat publicul la recentele Jocuri Olimpice de la Paris. Veți fi martorii unor momente de virtuozitate ecvestră, urmărind cele trei probe obligatorii: dresajul elegant, cross-country-ul plin de adrenalină și săriturile peste obstacole spectaculoase. În paralel, pe scena secundară veți putea urmări probele concursului de Working Equitation.

Programul evenimentului include:
* Competiții hipice de top: Concursul Complet Internațional pe cinci categorii, de la prenovici la 4*, finala națională de Concurs Complet pentru călăreți novici și de 2* și Concursul de Working Equitation cu probele Dresaj, Stil și Viteză;
* Show-uri ecvestre impresionante, spectacole și demonstrații: Demonstrație de dresaj, Nivel Elite – Cristina Călin, Flying Ladies: Ridicând ștacheta la sărituri peste obstacole; Provocare în 3: Cătălina Sfetea & Blanka Simon & Karina Frățilă;
* Muzică live de calitate: serile de vineri și sâmbătă se transformă în mini-festivaluri, cu concerte susținute de artiști precum Leoaia, Sarmalele Reci, (vineri, 27 septembrie), Jazzy Jo și Mihail (sâmbăta, 28 septembrie) pe Scena Palatului Micul Trianon;
* Activități pentru toată familia: peste douăzeci de activități pentru adulți și copii vă așteaptă pe cele 150 de hectare ale domeniului. Nou în acest an, copiii vor beneficia de un centru de activități dedicat;
* Experiențe gastronomice: trei zone cu delicii culinare vă vor încânta papilele gustative;
* Camping modern: pentru cei care doresc să trăiască experiența completă, organizatorii au pregătit o zonă de camping cu facilități moderne.
De ce este Karpatia Horse Show 2024 un eveniment de neratat?
• Nivel internațional: la Concursul Complet Internațional vor participarea călăreți de top din Austria, Bulgaria, Finlanda și Marea Britanie ce promit un spectacol de clasă mondială; designerul de parcurs al Concursului Complet, Wilfried Thiebes va veni special din Germania, iar Chief Steward-ul, Hillar Talts din Estonia.
• Comentatori de elită: Spencer Sturmey, unul dintre cei mai apreciați comentatori sportivi din lume, va fi prezent pentru a vă ghida prin subtilitățile acestui sport;
• Lecții de master class pentru pasionații de călărie: o oportunitate unică de a învăța de la experți precum Spencer Sturmey și Cristina Călin;
• Mari Maeștrii ai Atelajelor cu doi și patru cai vor impresiona prin Concursul Demonstrativ cu spectaculoasele probe de maraton și conuri;
• O cină printre stele: spectatorii vor avea ocazia să participe la un “basm culinar” creat de Bloomtheworld și Satul Banului pe Arena Principală alături de cei mai buni călăreți și arbitri internaționali, vineri (27 septembrie); Rezervă bilete aici.
• Atmosferă relaxantă: combinația perfectă între competiția sportivă, relaxare în natură și divertisment de calitate; spectatorii pot opta pentru varianta de picnic pe domeniu și de servicii de camping;
• Accesibilitate: la doar o oră distanță de București și alte orașe importante, vastul Domeniul Cantacuzino, pe care se afla ruinele palatului Micului Trianon vă așteaptă să îl descoperiți;
• Confort: Începând cu această ediție, spectatorii pot opta și pentru acces într-o tribună acoperită cu loc asigurat, precum și în tribune cu acces liber ce înconjoară arena principală; de asemenea, facilitățile zonei VIP vor fi extinse masiv prin dublarea zonei de terasă și creșterea numărului de loje care pot găzdui grupuri de prieteni sau parteneri.
• Sustenabilitate: o parte din fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate către restaurarea Domeniului Cantacuzino și consolidarea Palatului Micul Trianon.
Karpatia Horse Show 2024 nu este doar un eveniment, este o călătorie în lumea fascinantă a echitației, o escapadă din cotidian într-un cadru natural de excepție și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.
Fie că sunteți pasionat de cai, iubitor de natură sau doar în căutarea unei experiențe unice, Karpatia Horse Show 2024 vă așteaptă cu brațele deschise. Marcați-vă calendarul pentru 27-29 septembrie și pregătiți-vă pentru trei zile de emoții, adrenalină și bucurie pură pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.
Nu ratați șansa de a fi parte din acest eveniment extraordinar! Puteți opta pentru abonamente de trei zile, bilete zilnice sau chiar locuri în tribunele acoperite pentru o experiență premium.
https://show.karpatiahorse.ro/bilete/
Nu uitați să urmăriți paginile oficiale ale evenimentului pe Facebook și Instagram pentru ultimele noutăți și să vă asigurați locul la cel mai așteptat eveniment ecvestru al anului!

Programul evenimentului și bilete găsiți pe www.show.karpatiahorse.ro
Pentru a intra în atmosfera Karpatia Horse Show vă invităm să urmăriţi secvențe retropective de la ediția 2023. Mai multe detalii şi imagini de la ediţiile anterioare şi ce va urma găsiţi pe paginile oficiale:
https://show.karpatiahorse.ro/
https://www.facebook.com/karpatiahorse şi
https://www.instagram.com/karpatiahorseshow/.
https://www.youtube.com/watch?v=61RMg9SVkSY&ab_channel=KarpatiaHorseSHOW

Organizatori: Karpatia Horse Show 2024, Ediţia a IX-a, este un eveniment organizat de: Asociaţia Ecvestră Hipohouse, Domeniul Cantacuzino, Rumor Consult în parteneriat cu Federaţia Ecvestră Internaţională şi Federaţia Ecvestră Română.
Partener pentru inovație: Pluriva
Sponsori: Engie, Procema, Gonzales Group, Autoklass, Michelin, Team Telecom, Glamour Floors, Bucovina, Zetea, Serve
Parteneri Scena Micul Trianon: CulturAll Inclusive 21, Stage Media Expert
Parteneri: Pentru Cai, Simar, MSl Logistic
Partener Media Principal: Magic FM
Parteneri media: Adevărul, Historia, Dilema, Newsweek, Biz, Business Review, Nine O'Clock, Wall-Street, Financial Intelligence, PressHUB, Alist Magazine, Haute Culture Magazine, Gentlemen's Journal, Kudika, Garbo, WeLoveSport, IQads, Smark, TukTuk.ro, Clopoțel
Parteneri media locală: Transilvania Business, Grupul Observatorul Prahovean, Columna TV, Dada
TV, Radio Sun City, Generatia lui John, Ziarul de Prahova, Prahova News, Ziarul Oglinda de azi, Universul Argeșean, Ziarul Argeșul

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677