La MRS Residence ,toamna vine cu un nou giveaway pentru micuțul tău!

14 Sep 2023 17:16
Concurs inedit pe pagina de facebook a MRS Residence, compania românească de construcții, cu 14 ani de experiență, care a derulat peste 100 de proiecte civile, industriale și de infrastructură:

”Toamna vine cu un nou giveaway pentru micuțul tău! La MRS Residence, suntem dedicați nu doar confortului locuinței tale, ci și dezvoltării educaționale a copiilor tăi.
Ce poți câștiga?
3 vouchere de 500 de lei la magazinul Smyk! Cu aceste vouchere, părinții pot achiziționa hăinuțe, jucării și rechizite pentru școală.
Cum poți câștiga?
1. Follow paginii MRS Residence
2. Share la această postare
3. Tag altor 2 părinți cu care să mergeți împreună la cumpărături
Ia parte la giveaway-ul nostru special pentru a face ca întoarcerea la școală să fie cu adevărat magică!
Încheierea giveaway-ului va avea loc pe data de 18 septembrie 2023.
Căștigătorii vor fi aleși în mod aleatoriu și vor fi anunțați printr-o postare oficială.
Mult succes tuturor!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677