LEOAiA, Sarmalele Reci, Jazzy Jo și Mihail cântă, anul acesta, la Karpatia Horse Show

20 Sep 2024 17:01
Cea de-a noua ediție a Karpatia Horse Show va avea loc în perioada 27 și 29 septembrie pe vastul Domeniu Cantacuzino din Florești, Prahova. Pe lângă întrecerile și demonstrațiile ecvestre, organizatorii au pregătit și concerte.
Artiștii principali care vor urca pe scena evenimentului, cu amprente distincte în peisajul muzical românesc sunt Leoaia și Sarmalele Reci (vineri, 27 septembrie) și Jazzy Jo și Mihail (sâmbătă, 28 septembrie).

 
Vineri, 28 septembrie

Sarmalele Reci
Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.
Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, cântecele Sarmalele Reci au mesaje emblematice și, din păcate, încă actuale.
Sarmalele Reci vin cu cântece fredonate de generații – Violeta, Telefonul nu mai sună, Blues-ul băiatului sărac, La televizor, Aurolac, Prostia la putere, Șpriț de vară - și vă invită să contrazicem titlul albumului „Țara te vrea prost”.
Trupa promite un concert în care șprițul, ironia și părerile politice se vor amesteca cu nostalgii și iubiri mai noi sau mai vechi.


LEOAiA
 Formatia LEOAiA s-a înființat in 2024 și chiar dacă este o trupă proaspătă, membrii acesteia au peste 10 ani de experiență pe scenele românești:
- Leonard Bernad, solist al Operei Naționale București, una dintre cele mai bune și căutate voci de bass de Operă din lume in acest moment
- Alexandru Gavril, aka Oaie, chitarist in band-ul de la Vocea Romaniei dar și in formatiile FiRMA și Toulouse Lautrec,
- Stefan Bocioc, un pianist excepțional, pe care l-ati fi putut auzi la Brezoi alaturi de Mike Godoroja and the Blue Spirits
- Romeo Bejan, un basist ce a rezultat in urma metamorfozei unui inginer de sunet absolvent de SAE Amsterdam, si pe care l-ati putut asculta si in the Pub alături de "Oaie", Ștefan si Mike Godoroja
- Laurențiu Tohănean, este mezinul formației, dar și cel pe al cărui umeri se lasă toată greutatea trupei, el fiind un toboșar foarte energic și extrem de versatil.
Show-ul formației va fi o călătorie muzicală inedită, neputând fi atribuită unui singur still muzical, ci împletește elemente de blues, funk,  hard rock si muzică progresivă. Avem și piese pop și riffuri detunate dar și cadențe și solouri de blues cu măsuri compuse.



28 Septembrie

Jazzy Jo
Pregătește-te să fii vrăjit de sunetele captivante și emoționante ale unei artiste unice – Jazzy Jo, a carei voce caldă și expresivă va transforma noaptea într-o experiență sonoră vibrantă.
O seară de jazz autentic, presărată cu influențe soul și ritmuri pline de energie.

Interpretări vibrante ale unor piese originale și reinterpretări surprinzătoare ale clasicelor iubite.
Nu rata ocazia de a te conecta cu muzica într-un mod profund și personal, alături de Jazzy Jo, intr-o seara in care fiecare notă va spune o poveste, iar fiecare melodie va fi o invitație la dans.

MIHAIL
Mihail este un artist, compozitor, producător și iubitor de artă născut într-un mic sat pitoresc din Moldova, călit de viața de noapte din Cracovia și Berlin, care acum trăiește în inima Transilvaniei - Cluj-Napoca, România.
Cu peste 180 de milioane de stream-uri/vizualizari, Mihail poate fi considerat unul dintre puținii artiști experimentali care au reușit să se bucure de succes mainstream. Cu un sound eclectic, îmbinând influențe pop și funk cu alternative și electronică, Mihail a cucerit scena locală cu hiturile „Ma ucide ea” si „Who You Are”, trecând apoi granița spre Italia, Spania și Polonia. A obținut un loc pe afișul prestigiosului Concert de Crăciun
de la Vatican, a primit Premiul „Top of the top” al Festivalului Sopot (PL), a câștigat discul de platină și a avut cel mai de succes hit internațional din Italia, toate acestea înainte de a se retrage într-o cabană, în pădure, timp de nouă luni, pentru a lucra la albumul său de debut.
Muzician autodidact, Mihail a început să studieze pianul de la o vârstă fragedă, inspirat de mama lui și de pasiunea ei pentru muzică. „Ma ucide ea”, single-ul său din 2015, a devenit un adevărat fenomen național (peste 90 milioane de vizualizări pe YouTube), rămânând pe primele poziții
ale topurilor românești săptămâni la rând si ajungând cel al doilea cel mai difuzat hit din 2016. Afectat de faima nou dobândită, Mihail a decis să se concentreze pe călătorii, producție muzicală și pe redescoperirea identității sale artistice. Rezultatul a fost „Who You Are”, un imn indie-pop
care a devenit și prima incursiune a lui Mihail in industria internațională. Piesa a rămas pe primul loc în topurile românești și italiene luni la rând, devenind cel mai difuzat single internațional din 2018 în Italia si strângând peste 19 milioane de stream-uri pe Spotify, fiind de asemenea prezent pe radiourile din Polonia și Spania.
„To Whom We Return”, albumul de debut al lui Mihail, a fost lansat în februarie 2023. Îmbrățișând un sound mai experimental, multidimensional,
„To Whom We Return” este o colecție foarte personală de 9 piese, concentrându-se în special pe spiritualitate și relații. „Chosen One” a fost ales ca prim single, urmat de „Moon Talks”, care avut premiera în timpul show-ului susținut de Mihail la Electric Castle. Videoclipul pentru cel de-al treilea single al albumului, “Feeling Crazy”, a făcut parte din selecția oficială a festivalurilor de film CANNES Indie Shorts Awards (FR), EVOLUTION MALLORCA Film Festival (ES), Byron Bay Film Festival (AU) și a câștigat premiul pentru Cel Mai Bun Videoclip Muzical la London Music Video Festival (UK). În 2024 Mihail a cântat in cadrul unor festivaluri renumite precum Eurosonic (NL) si Glastonbury (UK).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677