Localitatea prahoveana Filipestii de Padure, intr-o continua dezvoltare. Află ce lucrari au fost realizate si care sunt proiectele aflate in derulare

15 Aug 2022 10:39
Primarul localității prahovene Filipeștii de Pădure, Ciprian Morărescu, prezintă, într-o postare în mediul online, proiectele ce au fost derulate recent pe raza comunei, dar și ce lucrări se află în desfășurare, toate având ca principal scop dezvoltarea localității:

“Săptămâna aceasta am inaugurat parcul de lângă Primăria Filipeștii de Pădure, un loc de relaxare dedicat tuturor vârstelor. Pentru cei mici au fost create alte două locuri noi de joacă moderne în localitățile Dițești și Sat Minieri, unde copiii se pot juca în siguranță. De asemenea, a fost semnat contractul de execuție pentru proiectul "Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin eficientizarea sistemului de iluminat public comuna Filipeştii de Pădure, județul Prahova", prin care vor fi înlocuite aproximativ 1000 de lămpi din cadrul sistemului de iluminat public. Proiectul este unul cu finanțare nerambursabilă, sumele fiind obținute prin Administrația Fondului pentru Mediu.
Totodată am depus o serie de proiecte în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny" privind extinderea si reabilitarea rețelelor de apa și canalizare, constituirea unui pod nou peste râul Provița, pod ce va lega localitățile Filipeștii de Pădure și Sat Minieri, cât și proiecte ce vizează construirea unei noi stații de epurare și de modernizare a drumurilor comunale prin construcția de rigole, trotuare și reabilitarea părții carosabile”, a precizat Ciprian Morărescu, primarul localității Filipeștii de Pădure.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000