Localitatea prahoveana Filipestii de Padure, intr-o continua dezvoltare. Află ce lucrari au fost realizate si care sunt proiectele aflate in derulare

15 Aug 2022 10:39
Primarul localității prahovene Filipeștii de Pădure, Ciprian Morărescu, prezintă, într-o postare în mediul online, proiectele ce au fost derulate recent pe raza comunei, dar și ce lucrări se află în desfășurare, toate având ca principal scop dezvoltarea localității:

“Săptămâna aceasta am inaugurat parcul de lângă Primăria Filipeștii de Pădure, un loc de relaxare dedicat tuturor vârstelor. Pentru cei mici au fost create alte două locuri noi de joacă moderne în localitățile Dițești și Sat Minieri, unde copiii se pot juca în siguranță. De asemenea, a fost semnat contractul de execuție pentru proiectul "Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin eficientizarea sistemului de iluminat public comuna Filipeştii de Pădure, județul Prahova", prin care vor fi înlocuite aproximativ 1000 de lămpi din cadrul sistemului de iluminat public. Proiectul este unul cu finanțare nerambursabilă, sumele fiind obținute prin Administrația Fondului pentru Mediu.
Totodată am depus o serie de proiecte în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny" privind extinderea si reabilitarea rețelelor de apa și canalizare, constituirea unui pod nou peste râul Provița, pod ce va lega localitățile Filipeștii de Pădure și Sat Minieri, cât și proiecte ce vizează construirea unei noi stații de epurare și de modernizare a drumurilor comunale prin construcția de rigole, trotuare și reabilitarea părții carosabile”, a precizat Ciprian Morărescu, primarul localității Filipeștii de Pădure.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677