Locurile de joaca din Ploiesti, verificate de comisarii de la protectia consumatorilor

13 May 2022 11:27
Inspectorii Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova au desfășurat recent o acțiune de verificare a locurilor de joacă din Ploiești, administrate de către SGU Ploiești. La control au participat si reprezentanți ai operatorului economic.
Potrivit unui comunicat de presă al instituției, au fost verificate 15 locuri de joacă, constantându-se deficiențe cauzate, în mare parte, de utilizarea lor neconformă. S-a dispus oprirea temporară de la utilizare a echipamentelor de joacă la care au fost constatate deficiențe, urmând ca operatorul economic să le remedieze.
“Am fost asigurați atât de către reprezentanții Primariei Ploiești cât și ai operatorului economic de o bună cooperare în acest sens.
Pentru deficiențele constatate administratorul locurilor de joacă a fost sancționat”, a spus Comisar șef, Ion Iordăchescu, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiesti).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este corect sa fii controlat de bilet in statia de autobuz?Eu personal m-am simtit agresata de controlorul TCE.Oare nu este un abuz ?
Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
Nu ar putea altetarii sa ne scuteasca?
Să dea Domnul să se realizeze toate puse în plan! Mult succes și țineți-vă de promisiuni că e păcat de acest monument al sării, mândria noastră a slanicenilor! Doamne-ajută!
Liftul când al mai puneți an funcționare
Curs valutar
EUR Euro 4.9457 -0.0015
USD Dolarul SUA 4.6170 -0.0152
GBP Lira sterlina 5.7676 -0.0578
CHF Francul elvetian 4.7889 -0.0026
XAU Gramul de aur 275.6983 -1.9541