Lucrarile la cladirea Scolii Puchenii Mari, in grafic

05 Aug 2022 15:10
Primaria Puchenii Mari deruleaza un proiect pe fonduri europene de consolidare si modernizare a Scolii Puchenii Mari. Lucrarile deja au demarat si se desfasoara conform graficului.

“Lucrările de consolidare, modernizare și dotare a clădirii Școlii Puchenii Mari începute acum 2 luni sunt în graficul de execuție și, cel mai probabil, vom reda această unitate de învățământ elevilor și profesorilor, la 1 septembrie 2023.

Acest obiectiv este finanțat cu 3.156.458 lei fără TVA din fonduri europene și are ca scop îmbunătățirea condițiilor de educație în comuna Puchenii Mari și oferirea unor șanse egale elevilor din comunitatea noastră, a spus Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Maria


Sursa foto: facebook Constantin Negoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000