Mai multe localități prahovene sub cod portocaliu de ploi și grindină

05 May 2024 19:43
Mai multe localități prahovene sub cod portocaliu de ploi și grindină
A fost emisă o AVERTIZARE DE FENOMENE METEOROLOGICE PERICULOASE - COD PORTOCALIU valabilă în intervalul 19:30-20:30 .Fenomene meteo periculoase: Se vor semnala : averse torențiale care vor acumula peste 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.
Localitățile vizate:
Urlați, Boldești-Scăeni, Valea Călugărească, Bucov, Vărbilău, Gura Vitioarei, Albești-Paleologu, Lipănești, Măgurele, Vâlcănești,
Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Bălțești, Plopu.

*S-a emis mesaj RO ALERT* pentru avertizarea populaţiei!
ISU PRAHOVA:

Rugăm cetățenii să respecte recomandările noastre:

Sistați activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime.
Închideți toate ferestrele locuinţei şi ale altor categorii de construcţii.

Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Curățați șanțurile și rigolele de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apei provenite din precipitații.

În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, nu încercați să le traversați și nu vă apropiați de malurile acestora.

Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată, gratuit, de pe App Store și Google Play.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677