Mai mulți copaci, cazuți noaptea trecută pe carosabil

19 Nov 2023 12:20
Mai mulți copaci, cazuți noaptea trecută pe carosabil
Pompierii prahoveni au fost solicitați, noaptea trecută, să intervină pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil:
”Pe fondul manifestării fenomenelor meteorologice (vânt), pe parcursul acestei nopți pompierii militari prahoveni au fost solicitați în 6 cazuri pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil, astfel: 2 intervenții în Sinaia, în zone aflate la altitudine, iar 4 intervenții au fost desfășurate în comuna Măneciu.
In comuna Măneciu un autoturism a fost avariat. Nu au fost înregistrate victime”, au precizat reprezentanții ISU PH.

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686