Măsuri de ordine şi siguranţă publică, de „Izvorul Tămăduirii“, la Mănăstirea Ghighiu

09 May 2024 13:40
Măsuri de ordine şi siguranţă publică, de „Izvorul Tămăduirii“, la Mănăstirea Ghighiu
Vineri, 10 mai, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab“ Ploieşti, în cooperare cu lucrători ai altor instituții cu atribuții în domeniu, vor asigura măsurile de ordine publică la activitățile ce se vor desfășura la Mănăstirea Ghighiu, cu ocazia sărbătorii religioase Izvorul Tămăduirii.
Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment, la care este preconizată prezența unui număr mare de persoane, Jandarmeria Mobilă Ploiești va avea echipe de dialog, patrule de siguranță publică și alte dispozitive specifice, ce vor fi adaptate în funcție de situațiile concrete și care au ca principal scop siguranța oamenilor. Pentru evitarea aglomerării și busculadelor, în incinta ansamblului monahal sunt stabilite trasee de acces către zonele de interes, inclusiv către cea de distribuire a apei sfințite, dar și culoare special amenajate pentru defluire.
Totodată, cei care vor merge la Mănăstirea Ghighiu sunt sfătuiți să respecte următoarele recomandări:
- să ia în considerare timpii mari de așteptare și să manifeste răbdare;
- să respecte indicaţiile jandarmilor şi regulile organizatorilor;
- să evite orice fel de acte care ar putea genera tulburarea ordinii și liniștii publice;
- dacă vin însoțiți de copii, să-i supravegheze cu atenție pentru a preveni situațiile de accidente și/sau eventuale accidente.
În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor aflaţi în apropiere sau apelați numărul unic de urgență 112.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677