Măsuri la finala Cupei României, primul meci de fotbal cu spectatori de pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, după o perioadă de 14 luni

21 May 2021 14:25
Măsuri la finala Cupei României, primul meci de fotbal cu spectatori de pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, după o perioadă de 14 luni
180 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiești vor asigura măsurile de ordine publică la Finala Cupei României din data de 22 mai a.c. ora 20:30, primul meci de fotbal cu spectatori de pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, după o perioadă de 14 luni. 25% din capacitatea stadionului este oferită spectatorilor, iar locurile ce pot fi ocupate sunt STRICT delimitate. Accesul în stadion este permis începând cu ora 17:30, sens în care recomandăm publicului spectator să ajungă cât mai înainte de ora începerii meciului pentru a facilita accesul, evitarea aglomerației și prevenirea busculadelor.
De asemenea, organizatorul împreună forțele de ordine și autoritățile abilitate vor verifica respectarea măsurilor de protecție sanitară de către toți participanții la acest eveniment.
”Atragem atenția, în contextul actual, asupra respectării locului prevăzut pe bilet și a purtării măștii de protecție pe întreaga perioadă de defășurare a evenimentului”, transmite Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești. Pentru buna desfășurare a competiției sportive, vor participa și efective din cadrul Inspectoralui de Poliție Prahova, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova și Direcției de Poliție Locală.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000