Mesajul primarului din Florești, Simona David, de Ziua Eroilor

14 Jun 2024 17:28
De Ziua Eroilor, manifestări au avut loc și în Florești. Simona David, primarul localității, alături de elevi și autorități locale, a depus coroane la monumentele din satele Florești și Călinești. Elevii au recitat poezii și au oferit momente artistice.
”Sărbătorim Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor. De Ziua Eroilor ne înclinăm cu respect și recunoștință în fața memoriei celor care s-au jertfit pentru marile aspirații ale națiunii române! Cinste eroilor României! Ca în fiecare an, cu această ocazie am fost să depunem coroane la monumentele din satele Florești și Călinești. Am avut parte și de surprize din partea copiilor, îmbrăcați cu costumașe superbe, care ne-au bucurat cu poeziile și cântecele lor minunate”, a transmis Simona David, primarul comunei Florești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677