MEȘTEȘUGURI DE ALTĂDATĂ, activitate gratuită la ZOO Bucov

25 May 2022 15:36
MEȘTEȘUGURI DE ALTĂDATĂ, activitate gratuită la ZOO Bucov
Primăria Municipiului Ploiești invită cetățenii la o activitate interesantă, organizată în acest weekend de către Grădina Zoologică Bucov.
Astfel, potrivit unui comunicat de presă al instituției, sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 10.00, copiii și adulții sunt așteptați la Căsuța țărănească din Grădina Zoologică Bucov, să participe la activitatea MEȘTEȘUGURI DE ALTĂDATĂ.
Cei prezenți vor putea observa cum se realizează împletiturile din papură și vor afla cum se mai păstrează și astăzi unele meșteșuguri, transmise din generație în generație.
Activitatea este gratuită, se va achita doar prețul biletului de intrare în zoo.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121