Micuții de la o școală din Câmpina au învățat cum se plantează un brad și cum să fie responsabili față de natură

22 Mar 2023 18:03
O activitate inedită a avut loc la Ocolul Silvic din Câmpina. La această acțiune au participat, în cadrul ”Săptămânii Verzi” copiii din clasa pregatitoare Școala Gimnaziala Centrală, coordonați de Magdalena Șerban.
Elevii au plantat puieți de brad, sub îndrumarea silvicultorilor. Apoi au învățat cum să fie responsabili față de natură și mediul înconjurător.
” Elevii, sub îndrumarea șefului de ocol, ing. Oseacă Crinu și a responsabilului cu regenerarea pădurilor ing. Lamba Ancuța au învățat astăzi despre pădure, cum trebuie îngrijită, rolul arborilor și plantarea puieților forestieri.
Fiecare elev a plantat un puiet din specia brad pe care l-a primit cadou acasă cu promisiunea că va avea grija de el, îl va iubi și uda”, au transmis reprezentanții Ocolului Silvic din Câmpina.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121