Mihai Polițeanu, deputat independent, și-a depus candidatura la Primăria Ploiești

28 Apr 2024 18:06
Mihai Polițeanu, deputat independent, și-a depus candidatura la Primăria Ploiești
Sâmbătă, 27 aprilie, Mihai Polițeanu, deputat independent, și-a înregistrat candidatura independentă la funcția de Primar al Municipiului Ploiești. Totodată, au fost depuse și listele cu semnăturile susținătorilor. În plus, Mișcarea Noi, Ploieștenii a înregistrat lista completă de candidați la Consiliul Local Ploiești și a depus listele cu semnăturile susținătorilor.
” Sunt candidat independent, dar nu sunt singur. Candidatura mea e susținută de partidul local Mișcarea Noi, Ploieștenii. La rândul meu, susțin candidații partidului la Consiliul Local Ploiești”, a transmis Polițeanu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677