Moastele Sfantului Ioan Botezatorul, aduse la Biserica Maica Precista din Ploiesti

26 May 2023 12:55
Moastele Sfantului Ioan Botezatorul au fost aduse la Biserica Maica Precista din Ploiesti. Acestea au fost aduse de la Catedrala Patriarhala. Moastele Moastele Sfantului Ioan Botezatorul, alaturi de cele ale Sfintei Ecaterina, au fost amplasate, pana sambata seara, la intrarea in biserica. Dumunica racala va fi mutata in interiorul bisericii, spre inchinare.
Duminica la Biserica Maica Precista din Ploiesti va avea loc slujba de tarnosire, eveniment la care va participa si Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121