Moastele Sfantului Ioan Botezatorul, aduse la Biserica Maica Precista din Ploiesti

26 May 2023 12:55
Moastele Sfantului Ioan Botezatorul au fost aduse la Biserica Maica Precista din Ploiesti. Acestea au fost aduse de la Catedrala Patriarhala. Moastele Moastele Sfantului Ioan Botezatorul, alaturi de cele ale Sfintei Ecaterina, au fost amplasate, pana sambata seara, la intrarea in biserica. Dumunica racala va fi mutata in interiorul bisericii, spre inchinare.
Duminica la Biserica Maica Precista din Ploiesti va avea loc slujba de tarnosire, eveniment la care va participa si Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677