Municipalitatea ploieșteană continuă programul de întreținere și amenajare a zonelor verzi și de agrement din oraș

22 Jun 2022 15:54
Echipele S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. sunt prezente, și în această perioadă, pe domeniul public al municipiului nostru, pentru a efectua o serie de activități de îngrijire și înfrumusețare a spațiilor verzi și a zonelor rezidențiale.

Crearea unor linii geometrice armonioase și asigurarea unor compoziții vegetale de sezon atractive, în incinta parcurilor, grădinilor publice, scuarurilor sau la nivelul aliniamentelor stradale, cresc gradul de atractivitate urbană în municipiul nostru și asigură ploieștenilor un plus de confort și relaxare în spațiul public.

Zilele acestea, în mai multe cartiere se execută lucrări în zonele verzi, cum ar fi: tuns gard viu, cosit iarbă, doborâre arbori și tăieri de corecție copaci, întreținere perimetre verzi aferente aleilor, colectare gunoi și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor.

De asemenea, se derulează o serie de intervenții de îndepărtare a vegetației spontane, în scopul de a asigura vizibilitatea semnelor de circulație din municipiu, iar personalul Serviciului Tehnic, din cadrul societății amintite, intervine în scopul reparării obiectelor de joacă și mobilierului urban din incinta locurilor de joacă din oraș.

Activitățile de înfrumusețare a domeniului public vor continua în municipiul nostru, dimensiunea verde a Ploieștiului fiind o prioritate pentru noi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121