Municipalitatea ploieșteană continuă programul de întreținere și amenajare a zonelor verzi și de agrement din oraș

22 Jun 2022 15:54
Echipele S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. sunt prezente, și în această perioadă, pe domeniul public al municipiului nostru, pentru a efectua o serie de activități de îngrijire și înfrumusețare a spațiilor verzi și a zonelor rezidențiale.

Crearea unor linii geometrice armonioase și asigurarea unor compoziții vegetale de sezon atractive, în incinta parcurilor, grădinilor publice, scuarurilor sau la nivelul aliniamentelor stradale, cresc gradul de atractivitate urbană în municipiul nostru și asigură ploieștenilor un plus de confort și relaxare în spațiul public.

Zilele acestea, în mai multe cartiere se execută lucrări în zonele verzi, cum ar fi: tuns gard viu, cosit iarbă, doborâre arbori și tăieri de corecție copaci, întreținere perimetre verzi aferente aleilor, colectare gunoi și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor.

De asemenea, se derulează o serie de intervenții de îndepărtare a vegetației spontane, în scopul de a asigura vizibilitatea semnelor de circulație din municipiu, iar personalul Serviciului Tehnic, din cadrul societății amintite, intervine în scopul reparării obiectelor de joacă și mobilierului urban din incinta locurilor de joacă din oraș.

Activitățile de înfrumusețare a domeniului public vor continua în municipiul nostru, dimensiunea verde a Ploieștiului fiind o prioritate pentru noi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529