Muzeul Memorial „B.P.Hasdeu” poate fi vizitat, gratuit, de Noaptea Muzeelor

15 May 2024 14:20
Muzeul Memorial „B.P.Hasdeu” poate fi vizitat, gratuit, de Noaptea Muzeelor
Inițiată de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța și patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfășurat la nivel internațional și aflat anul acesta la a 20-a ediție.
Muzee din zeci de țări europene și nu numai își aprind luminile și își deschid porțile în aceeași noapte.
Anul acesta, evenimentul este sărbătorit în toată Europa, în data de 18 mai.
Muzeul Memorial „B.P.Hasdeu” va fi parte din acest proiect european , iar vizitatorii sunt așteptați să descopere povestea familiei Hasdeu și a fabulosului Castel de la Câmpina începând cu ora 18.00. Accesul în Muzeu va fi posibil până la ora 01.00 am.
Vizatorii vor avea parte de tururi gratuite în interiorul Muzeului-Castel, iar în curtea generoasă, la umbra pinilor, artizani și meșteșugari din Câmpina și din împrejurimi au pregătit minunății făcute de mâna lor. Sunt pregătiți și pentru demonstrații pentru vizitatorii care sunt mai curioși.
La ora 21.00, compozitorul Mihai Alexandru-Mael aduce în dar vizitatorilor un program de muzică electronică ambientală, intitulat “Istoria ne privește” potrivit pentru o noapte la Castel!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677