NICO a lansat o piesa in colaborare cu THEO ROSE - VIDEO

24 Mar 2023 18:50
NICO a lansat o piesa in colaborare cu THEO ROSE - VIDEO
Surpriză pentru fanii artistelor prahovence NICO si THEO ROSE. Cele două interprete cântă împreună un single lansat astăzi:

“Am compus “Ascultă-mă” împreună cu Matei Laurentiu, iar Ovidiu Iordache a creat povestea prin versurile pe care le-a scris. Mi-am dorit tare mult o piesă în colaborare cu Theo Rose și sunt bucuroasă că se lansează oficial acest single pe care îl puteți asculta pe toate platformele de streaming, iar videoclipul îl veți putea urmări pe YouTube.
Ne dorim ca împreună cu voi să facem această piesă una dintre cele mai ascultate din 2023”, a transmis Nico.

“Una dintre cele mai profunde satisfactii: sa cant impreuna cu toate vocile care m-au inspirat si m-au ajutat in parcursul meu cu simpla lor existenta.
De data asta, Nico. Pentru carcotasi, piesa este compusa de Nico impreuna cu echipa cu care lucreaza. Am zis sa fie zis undeva. Multumim!”, a precizat si Theo Rose.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121