NICO a lansat o piesa in colaborare cu THEO ROSE - VIDEO

24 Mar 2023 18:50
NICO a lansat o piesa in colaborare cu THEO ROSE - VIDEO
Surpriză pentru fanii artistelor prahovence NICO si THEO ROSE. Cele două interprete cântă împreună un single lansat astăzi:

“Am compus “Ascultă-mă” împreună cu Matei Laurentiu, iar Ovidiu Iordache a creat povestea prin versurile pe care le-a scris. Mi-am dorit tare mult o piesă în colaborare cu Theo Rose și sunt bucuroasă că se lansează oficial acest single pe care îl puteți asculta pe toate platformele de streaming, iar videoclipul îl veți putea urmări pe YouTube.
Ne dorim ca împreună cu voi să facem această piesă una dintre cele mai ascultate din 2023”, a transmis Nico.

“Una dintre cele mai profunde satisfactii: sa cant impreuna cu toate vocile care m-au inspirat si m-au ajutat in parcursul meu cu simpla lor existenta.
De data asta, Nico. Pentru carcotasi, piesa este compusa de Nico impreuna cu echipa cu care lucreaza. Am zis sa fie zis undeva. Multumim!”, a precizat si Theo Rose.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677