Noua echipă managerială a ACS Petrolul 52

19 Jan 2023 19:10
Noua echipă managerială a ACS Petrolul 52
Prima conferință de presă a propus și prezentarea noii echipe manageriale a ACS Petrolul 52.
Petrolul pleacă la un nou drum, mizând, din acest început de an, și pe o nouă echipă managerială. Astfel, președintele clubului va fi Claudiu Tudor, în vreme ce Sevastian Botnari va îndeplini funcția de director executiv, Marian Dima va fi director sportiv, iar Mircea Dumitrache va avea rolul de consilier financiar.
„Sunt bucuros că pot lucra cu acești oameni și am mare încredere că împreună cu ei, și cu ceilați din club, vom reuși să rezolvăm problemele care sunt în acest moment. Știm cu toții că situația nu este una ușoară, dar din moment ce suntem aici trebuie să ne asumăm faptul că vom face tot posibilul ca echipa să meargă mai departe. Petrolul nu este într-o situație ușoară, dar nici într-una de a nu mai putea continua! Nu se destramă echipa, așa cum au titrat unele publicații în această iarnă, ci, din contra, dacă ne uităm bine vedem că nu am pierdut niciun jucător, ba, dimpotrivă, am și adus! Jucătorii și stafful tehnic merită toate laudele pentru ceea ce au făcut până acum și sunt convins că, împreună, o vom scoate la capăt”, a precizat Claudiu Tudor.
Noul director executiv al clubului, Sevastian Botnari, vine în această funcție cu o experiență acumulată în fotbalul din Republica Moldova, acolo unde a făcut parte din conducerea clubului Zimbrul Chișinău, fiind, totodată, și membru în Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal. „Sunt alături de clubul Petrolul din vara anului trecut, în prima fază ca și consilier al fostului președinte Costel Lazăr. Am elaborat, în această perioadă o analiză SWOT și am încercat să fac și o analiză, privită din exterior, a ceea ce înseamnă clubul Petrolul. De asemenea, pot să spun că, de ieri, clubul nostru a intrat oficial în Asociația Europeană a Cluburilor de Fotbal (ECA), acesta fiind un process pe care mi l-am asumat de când am venit aici. Putem spune că ne-am așezat, astfel, la masa bogaților, pentru că am lucrat și înainte cu această Asociație și știu ce beneficii ar putea aduce pentru Petrolul Ploiești”, a spus Sevastian Botnari.
Jurnalist cu o veche experiență în mass-media de sport, dar și oficial al Asociației Județene de Fotbal, precum și, pentru mai mulți ani, al clubului Astra, noul director sportiv, Marian Dima, a afirmat că „din acest moment, Petrolul trebuie să fie o echipă la toate nivelurile și, cum-necum, trebuie să o scoatem la capăt! În ceea ce privește transferurile de jucători, acestea au fost gândite și avizate, în primul rând, de către staff-ul tehnic. Și, cu siguranță, toți cei care au venit în această iarnă, au venit și în condițiile strategico-financiare noi, valabile cel puțin până în vară, adică să accepte faptul că o parte din bani să se constituie într-un bonus de continuitate a activității clubului în prima ligă și în sezonul viitor”.
Provenit din „familia” Petrolul, în condițiile în care a fost junior al acestui club, Mircea Dumitrache a explicat care va fi misiunea sa, acum, în club. „Rolul meu va fi acela de suport pe partea economico-financiară. Trebuie să avem claritate, de unde ne vin veniturile și cum le cheltuim. Să avem o predictibilitate pe business și o transparență vis-à-vis de actualii sponsori, cât și de viitorii sponsori”, a spus Mircea Dumitrache.
sursa fcpetrolul.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677