O femeie de 42 de ani din Jugureni, tinuta incuiata in casa. Ce le-a explicat autoritatilor tatal acesteia

28 Dec 2021 16:18
O femeie de 42 de ani din Jugureni, tinuta incuiata in casa. Ce le-a explicat autoritatilor tatal acesteia
Polițiștii orașului Mizil s-au sesizat astăzi din oficiu cu privire la faptul că, o femeie, din comuna Jugureni, ar fi ținută încuiată într-o cameră, de către tatăl său.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, s-a constituit o echipă operativă care, împreună cu reprezentanți ai primăriei, s-au deplasat la imobilul în cauză, iar în prezența bărbatului s-a pătruns în interiorul locuinței, prevăzută cu un grilaj metalic, asigurat cu un lacăt, unde a fost identificată o femeie, în vârstă de 42 de ani.

În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mișcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situația în care a fost găsită.

Din discuțiile purtate cu bărbatul a reieșit faptul că fiica sa suferă de afecțiuni psihice, acesta recurgând la acest gest pe motiv că nu își poate purta singură de grijă.

La fața locului s-au prezentat și reprezentanții DGASPC Prahova urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.

În cauză s-a luat legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Mizil care a dispus să se efectueze cercetări față de bărbatul în vârstă de 77 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

UPDATE: Conform IPJ Prahova, față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Femeia a fost preluată de reprezentanții DGASPC Prahova în vederea integrării într-un centru specializat.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677