O nouă promoţie de salvatori a Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

23 Sep 2022 14:26
Astăzi, 23 septembrie a.c., la sediul școlii s-a desfășurat ceremonia acordării primului grad militar absolvenţilor promoţiei noiembrie 2021-septembrie 2022, calificările „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”, respectiv „maistru militar auto”.
Festivitatea, desfăşurată în prezenţa domnului secretar de stat dr. Raed ARAFAT, a domnului general de brigadă Cristian RADU, prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a reprezentanţilor inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă,a reprezentanților autorităţilor publice judeţene şi locale, a părinţilor şi apropiaţilor tinerilor absolvenţi, a avut un puternic impact emoțional pentru aceștia, marcând începutul carierei de salvator în slujba comunităţii.

Calitatea pregătirii elevilor în această instituţie de învăţământ a fost demonstrată de rezultatele obţinute la sfârşitul perioadei de şcolarizare, media generală de absolvire la calificarea „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”, fiind de 8,84, iar la calificarea„maistru militar auto” de 9,20.
Pe plăcile de onoare au fost inscripţionate numele şefului promoţiei subofiţerilor de pompieri şi protecţie civilă, MANLUP D. GAVRIL-DUMITRU, absolvent cu media 9,90 şi, respectiv, al promoţiei maiştrilor militari auto, ȘERBAN M. ANDREI-SEBASTIAN, absolvent cu media 9,79.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti este într-un permanent proces de modernizare şi perfecţionare, atât din punct de vedere managerial, cât şi logistic, urmărind cu consecvenţă îmbunătăţirea programelor de studii şi creşterea calităţii serviciilor educaţionale.
Demersul didactic vizează formarea competenţelor necesare îndeplinirii eficiente a misiunilor specifice şi modelarea personalităţii absolvenţilor potrivit valorilor umanistice şi etice, astfel încât aceştia să demonstreze o atitudine civică ireproşabilă atât în activitatea profesională, cât şi în viaţa de zi cu zi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000