O nouă promoţie de salvatori a Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

23 Sep 2022 14:26
Astăzi, 23 septembrie a.c., la sediul școlii s-a desfășurat ceremonia acordării primului grad militar absolvenţilor promoţiei noiembrie 2021-septembrie 2022, calificările „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”, respectiv „maistru militar auto”.
Festivitatea, desfăşurată în prezenţa domnului secretar de stat dr. Raed ARAFAT, a domnului general de brigadă Cristian RADU, prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a reprezentanţilor inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă,a reprezentanților autorităţilor publice judeţene şi locale, a părinţilor şi apropiaţilor tinerilor absolvenţi, a avut un puternic impact emoțional pentru aceștia, marcând începutul carierei de salvator în slujba comunităţii.

Calitatea pregătirii elevilor în această instituţie de învăţământ a fost demonstrată de rezultatele obţinute la sfârşitul perioadei de şcolarizare, media generală de absolvire la calificarea „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”, fiind de 8,84, iar la calificarea„maistru militar auto” de 9,20.
Pe plăcile de onoare au fost inscripţionate numele şefului promoţiei subofiţerilor de pompieri şi protecţie civilă, MANLUP D. GAVRIL-DUMITRU, absolvent cu media 9,90 şi, respectiv, al promoţiei maiştrilor militari auto, ȘERBAN M. ANDREI-SEBASTIAN, absolvent cu media 9,79.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti este într-un permanent proces de modernizare şi perfecţionare, atât din punct de vedere managerial, cât şi logistic, urmărind cu consecvenţă îmbunătăţirea programelor de studii şi creşterea calităţii serviciilor educaţionale.
Demersul didactic vizează formarea competenţelor necesare îndeplinirii eficiente a misiunilor specifice şi modelarea personalităţii absolvenţilor potrivit valorilor umanistice şi etice, astfel încât aceştia să demonstreze o atitudine civică ireproşabilă atât în activitatea profesională, cât şi în viaţa de zi cu zi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677