O nouă săptămână cu producții diverse vă așteaptă la Teatrul „Toma Caragiu”/ Vezi aici programul spectacolelor

20 Nov 2023 19:25
O nouă săptămână cu producții diverse vă așteaptă la Teatrul „Toma Caragiu”/ Vezi aici programul spectacolelor
Anunt Teatrul Toma Caragiu Ploiești: O nouă săptămână cu producții diverse vă așteaptă la Teatrul „Toma Caragiu”, de la o un text clasic al literaturii franceze, la un spectacol de revistă autentic sau o incursiune în lumea poveștilor lui Ion Creangă.
- AVARUL – joi, 23 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O perspectivă modernă a clasicei comedii scrise de Molière, ce aduce în prim-plan aspecte caracteristice ale societății contemporane, precum obsesia materialismului și indiferența față de ceilalți. În contextul actual, în care preocuparea pentru bani și bunuri materiale este adesea pusă înaintea valorilor, sentimentelor și a relațiilor interpersonale, adaptarea satirică a regizorului Cristi Juncu oferă publicului oportunitatea de a reflecta asupra propriei umanități. Această reprezentație este SOLD OUT.
- LA VITA Ѐ BELLA – sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O călătorie inefabilă în inima Italiei, o celebrare a frumuseții vieții și a bucuriei de a trăi, „La vita è bella” dezvăluie diversitatea și bogăția culturii italiene, oferind publicului, prin muzică, dans și momente umoristice, o panoramă captivantă a acestei societăți. Nico, Daniela Răduică, Mădălina Cernat, Romeo Zaharia, George Capanu, Eduard Stoica vor interpreta melodiile binecunoscute, ce transmit emoții diverse, de la pasiune și dinamism, la melancolie și nostalgie, experiența muzicală fiind completată de coregrafii impresionante și de personaje și situații comice. Această reprezentație este SOLD OUT.
FATA MOȘULUI ȘI FATA BABEI – duminică, 26 noiembrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario.
Un spectacol pentru întreaga familie, „Fata moșului și fata babei” propune publicului (re)întâlnirea cu lumea basmului românesc, într-o montare în care ingeniozitatea regizoral-scenografică se îmbină cu farmecul unei povești cunoscute și îndrăgite de generații de spectatori.
Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244 522 774 sau online, pe site-ul nostru, www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program spectacole.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677