UPDATE/O persoană găsită inconștientă, în urma unui incendiu iscat într-un apartament din Ploiești - FOTO

23 Apr 2024 12:58
UPDATE/O persoană găsită inconștientă, în urma unui incendiu iscat într-un apartament din Ploiești - FOTO
Pompierii au fost solicitați, marți, să intervenă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs într-un apartament din municipiul Ploiești, str. Mihai Eminescu. Imediat, la locul solicitării au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere și o autospecială pentru descarcerare. Potrivit ISUPrahova, pompierii au constatat ca incendiul se confirma, acesta manifestandu-se la mobilierul aflat în una din camerele apartamentului, situat la parterul blocului.
O persoana a fost găsită in stare de inconștiență, fiind extrasă și predată echipajului SAJ Prahova sosit în sprijin.
Incendiul este lichidat. Nu s-a impus evacuarea locatarilor blocului.
UPDATE: Ambulanța Prahova a anunțat că vitctima este un băiețel de 8 ani, intoxicat cu fum. Este în stop cardio respirator, în curs de resuscitare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677