Oportunități de dezvoltare a afacerii, prin finanțări nerambursabile

27 Apr 2023 20:55
Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat joi, 27 aprilie 2023, la Sala Europa de la sediul său, in colaborare cu compania Grant Box, un eveniment de prezentare a oportunităților de dezvoltare a afacerii prin finanțări nerambursabile.
Firma Grant Box este specializată în furnizarea de servicii de consultanță prin accesarea de finanțări nerambursabile din fonduri europene sau guvernamentale, cât și în implementarea proiectelor finanțate.
In deschiderea evenimentului, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a punctat pe scurt experienta Camerei prahovene in activitatea de derulare de proiecte din fonduri europene, dar si din fonduri elvetiene si norvegiene si a evidentiat nevoia stringenta de finantari pentru dezvoltare a firmelor, cu precadere in perioada actuala, plina de provocari.
Prezentarile sustinute de catre reprezentantii firmei Grant Box s-au axat pe finantarile pentru investiții în activități productive și de servicii, pentru digitalizare, pentru producția de energie din surse regenerabile, precum si pentru investiții în domeniul agricol.
Prezentarile au fost urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri
La eveniment au participat reprezentantii a peste 50 firme prahovene din toate domeniile de activitate, precum si reprezentanti ai partenerilor institutionali ai CCI Prahova – Prefectura Judetului Prahova, Patronatul IMM Prahova - prin Dl. Florin Duma, Presedinte si Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti - prin Dna. Alina Brezoi, Prorector.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677