Ora Pământului la Ploiești/Sâmbătă se stinge lumina de la 20:30

22 Mar 2023 17:48
Ora Pământului la Ploiești/Sâmbătă se stinge lumina de la 20:30
Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, a anunțat că susține “Ora Pământului” 2023, eveniment ecologic organizat de către World Wilde Fund for Nature.
În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – “Earth Hour” – “Ora Pământului”.
Astfel, municipalitatea ploieșteană a decis ca, sâmbătă, 25 martie 2023, în intervalul orar 20.30 – 21.30, iluminatul public în zona centrală (Centrul Civic și Bulevardul Independenței) să fie oprit, pentru a se atrage atenția asupra problemelor cauzate de schimbările climatice cu care se confruntă planeta noastră, dar și pentru ca cetățenii să conștientizeze că este necesar să facem lucruri benefice pentru mediul înconjurător.
Municipalitatea a mai precizat că ploieștenii pot participa direct la acest eveniment mondial, care se va desfășura anul acesta în data de 25 martie, prin oprirea/reducerea consumului de energie din locuințe, în intervalul orar 20.30 – 21.30, devenind, astfel, voluntari activi în cadrul campaniei “Ora Pământului”.
“Ora Pământului” este o inițiativă ce vizează încurajarea cetățenilor, a echipelor de management din mediul public sau privat, precum și a guvernelor din întreaga lume pentru asumarea responsabilității privind amprenta lor ecologică și angajarea în căutarea de resurse care oferă soluții reale la provocările actuale de mediu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677