Organizația Municipală PSD Ploiești susține construirea Spitalului Municipal de Urgență

22 Jul 2022 16:36
Organizația Municipală PSD Ploiești susține construirea Spitalului Municipal de Urgență
Comunicat de presa: Organizația Municipală PSD Ploiești susține construirea Spitalului Municipal de Urgență

Obiectivul nostru principal este ca ploieșteanul să beneficieze de servicii medicale de calitate, care să nu-l afecteze din punct de vedere financiar.

Propunerea Primarului Andrei Volosevici de a dezvolta acest proiect cu finanțare de la Banca Mondială, poate aduce beneficii ploieștenilor dată fiind expertiza și reputația internațională a acestei instituții, în pregătirea documentației, finanțarea și construirea unor astfel de obiective din domeniul sănătății.
Dar cum spun legile lui Murphy, “un lucru care începe prost se va termina și mai prost”.

De aceea, atragem încă o dată atenția asupra modalității defectuoase în care Primăria Ploiești a înțeles să demareze acest proiect.

Studiul de 100.000 Euro, comandat și plătit de către executivul ploieștean, prin Primarul Andrei Volosevici, nu corespunde niciunei posibilități de a continua proiectul, el nefiind un studiu de pre-fezabilitate, definit în legea achizițiilor publice, nici vreun document definit în legea parteneriatului public-privat.

Din respect pentru cetățenii ploieșteni, care trebuie să cunoască în mod transparent cum sunt cheltuiți banii din taxele și impozitele pe care le plătesc, solicităm Primarului Andrei Volosevici să dezbată public modalitatea în care va fi continuat acest proiect, parteneriat public-privat sau achiziție publică.

De asemenea, solicităm ca în cadrul acestei dezbateri să fie prezentată foarte clar modalitatea în care ploieștenii vor avea acces la serviciile medicale, respectiv costurile pe care aceștia le vor suporta.Biroul Permanent al Organizației Municipale PSD Ploiești

22.07.2022

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000