Parade de suflători și percuționiști și spectacole în aer liber la Ploiești/ Se întâmplă la Festivalul Imaginarium

23 Sep 2024 19:19
Parade de suflători și percuționiști și spectacole în aer liber la Ploiești/ Se întâmplă la Festivalul Imaginarium
O nouă ediție a Festivalului pentru copii și tineret Imaginarium va deschide marți, 24 septembrie, Teatrul Toma Caragiu din Ploiești:

"Și la această ediție a Festivalului, vă invităm să luați parte la evenimentele în aer liber care vor aduce fantezia și magia în mijlocul orașului.

? Marți, 24 septembrie, ora 20.00: PARADĂ SUFLĂTORI ȘI PERCUȚIONIȘTI, având ca punct de plecare Teatrul „Toma Caragiu”;

? Joi, 26 septembrie, ora 17.00: MITICĂ - spectacol susținut de compania Teatru Oriunde în zona pietonală a fântânilor arteziene din Parcul „Nichita Stănescu”;

? Joi, 26 septembrie, ora 19.30: CINE E DOM'LE - spectacol susținut de compania Teatru Oriunde în zona pietonală a fântânilor arteziene din Parcul „Nichita Stănescu”;

? Vineri, 27 septembrie, și sâmbătă, 28 septembrie, ora 17.00: EL DORADO, spectacol de teatru-circ, prezentat de Compania internațională CIA-NDE; aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”;

? Duminică, 29 septembrie, ora 16.00, aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”: THE Y- FEELS LIKE FLYING, spectacol de teatru-circ susținut de Yldor Llach - circus on a bicycle (Catalonia) https://www.yldor.com. Vă așteptăm!", au transmis reprezentanții teatrului ploieștean.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677