Partidul Mișcarea Populară Prahova și-a ales noua conducere!

01 Nov 2021 13:56
Sâmbătă, 30 octombrie, doamna Cătălina Bozianu a fost realeasă președinte al organizației PMP Prahova, în cadrul Conferinței de Alegeri a filialei județene.
Noua structură de conducere este alcătuită din secretar general- Adina Elena Chițu, secretar general adjunct- Gabriela Șerban, 16 vicepreședinți, 16 secretari executivi și trezorierul.
“Echipa PMP Prahova are proiecte concrete pentru prahoveni: infrastructură de bază pentru toți prahovenii, respectarea standardelor de mediu, grădinițe, creșe și after-school pentru toți copiii noștri, dispensar în fiecare sat, dezvoltarea brandului MADE IN PRAHOVA, sprijin real pentru antreprenorii prahoveni.
Prin consilierii noștri județeni, ne vom asigura că proiectele PMP vor deveni realitate pentru români!
Vom reconstrui filială cu filială, vom comunica cu fiecare prahovean, vom regândi strategia noastră politică locală și vom deveni vocea prahovenilor în comunitate.
Știm ce avem de făcut, avem experiență bogată în activitatea locală și centrală și, cel mai important, ne dorim să construim pe baze solide, pentru prahoveni”, a declarat Cătălina Bozianu.
La Conferința de Alegeri Județene a participat domnul Romulus Iaru, secretar general adjunct.
Din 476 de delegați cu drept de vot, au fost prezenți 395.
sursa: comunicat de presa

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677