PATRU BĂRBAȚI DEPISTAȚI IERI LA VOLAN, SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

16 Jan 2022 15:45
La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați în timp în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza orașului Urlați au oprit pentru control, un autoturism, condus de un bărbat.

Întrucât conducătorul auto, în vârstă de 60 de ani emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

• În jurul orei 20.20, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați, cu privire la faptul că pe DN 1A, în afara localităţii Corlătești, s-a fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele vericări a reieșit faptul că, un bărbat în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 1A, km 76+800, la intersecția cu DC157 ar fi piedut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă şi oprindu-se într-un șanț al sensului de deplasare.

După producerea accidentului conducătorul autoturismului a plecat pe câmpul din apropiere, revenind ulterior în zona accidentului, unde se aflau polițiștii rutieri.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani din comuna Dumbrava a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

• În cursul nopții trecute, în jurul orei 00.10 și polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Slănic au oprit pentru control un autoturism, care circula pe Bulevardul Muncii, din direcția Slănic către Vărbilău.

Întrucât conducătorul auto, în vârstă de 37 de ani, emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

• Tot în cursul nopții trecute, polițiștii Secției de Poliție Rurală Drajna, au oprit pentru control un autoturism care circula din direcția localității Cheia catre DN1A.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vărstă de 51 de ani, din orașul Năvodari, care emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei 4 conducători auto au fost conduși la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

*În cauză, în toate cele 4 situații au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.*


*BĂRBAT DEPISTAT LA VOLAN, FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ȘI SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE*

Tot ieri, polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au oprit pentru control, pe raza localității Moara Nouă, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Brazi.

În urma verificării în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde în prezența personalului medical a refuzat recoltarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677