Paul Palaș și Gheorghe Sîrbu, consilieri locali ai Ploieștiului, au trecut la PSD

09 Apr 2024 17:25
Paul Palaș și Gheorghe Sîrbu, consilieri locali ai Ploieștiului, au trecut la PSD
Paul Palaș și Gheorghe Sîrbu, consilieri locali ai Ploieștiului, au trecut la PSD. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.

"Mă bucur să vă anunț că doi consilieri municipali de marcă ai Ploieștiului au venit alături de echipa PSD Prahova: domnii Paul Palaș și Gheorghe Sârbu au semnat astăzi adeziunile la organizația noastră!

Experiența și dorința de a continua proiectele pentru Ploiești, împreună cu primarul Andrei Volosevici și Virgiliu Nanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Prahova, vor fi de mare ajutor în mandatul care urmează.

Le mulțumesc pentru decizia de a ni se alătura și de a merge împreună în alegerile locale din 9 iunie", a transmis Laura Moagher, președinte PSD Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677