Pe munte s-au înregistrat rafale de vânt de 180 km/oră/Primarul din Bușteni recomandă evitarea excursiilor montane

15 Jan 2022 11:37
Primarul orașului Bușteni, Mircea Corbu, a transmis, sâmbătă, că vijeliile puternice cu rafale de peste 100 km pe oră au afectat rețeaua de electricitate în mai multe zone din orașul Bușteni. Regia Autonomă de Electricitate (RENEL) a fost sesizată cu privire la defecțiunile intervenite în urma vântului puternic.
”S-au luat măsuri urgente pentru remedierea problemelor, echipele de intervenție fiind pe teren. Sperăm să soluționăm defecțiunile într-un timp cât mai scurt. ANM a emis noi alerte de vreme severă, avertizarea meteo fiind valabilă în continuare pentru acest weekend, existând instabilitate atmosferică și posibilitate de vijelii puternice, prin urmare, vă recomandăm prudență maximă. Colegii de la Salvamont ne-au comunicat că pe munte s-au înregistrat rafale de vânt de ~180 km/oră, așadar este recomandat să evităm excursiile montane până când vremea se va îmbunătăți”, a transmis Mircea Corbu.
foto Mircea Corbu/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677