Permis fals, prezentat de un șofer prahovean

22 Mar 2023 17:58
Permis fals, prezentat de un șofer prahovean
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.
Descinderile au avut loc ca urmare a unor cercetări demarate anul trecut. În fapt, în luna septembrie 2022, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Gornet ar fi fost depistat de polițiști, în trafic, prezentând la acel moment un permis de conducere emis de alt stat.
În baza cercetărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că documentul în cauză este fals.
În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate înscrisuri necesare în cauză.
Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121