Peste 5000 de cereri depuse în prima etapă din calendarul de înscriere în învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020, în Prahova

26 Mar 2019 08:27
Peste 5000 de cereri depuse în prima etapă din calendarul de înscriere în învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020, în Prahova
Ministerul Educației Naționale a centralizat situația cererilor de înscriere în învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020 depuse în prima etapă prevăzută în calendarul aprobat (4 - 22 martie).
Astfel, potrivit datelor înregistrate în sistem, au fost completate și depuse, la nivelul judetului Prahova, 5039 de cereri. Dintre acestea, 4381 cereri vizează copii care împlinesc vârsta de 6 ani până la ‪data de 31 august 2019‬, inclusiv, iar 658 de cereri, copii care împlinesc vârsta de 6 ani, în perioada ‪1 septembrie - 31 decembrie 2019‬, inclusiv.

Lista copiilor înmatriculați, informații privind numărul locurilor rămase libere și situația copiilor neînscriși după prima etapă vor fi afișate în unitățile de învățământ și pe site-urile acestora, respectiv ale inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, vineri, ‪29 martie‬.
A doua etapă rezervată completării/depunerii/validării cererilor-tip de înscriere este programată ‪între 2 și 8 aprilie‬ a.c. și se adresează copiilor care nu au fost înscriși/nu au participat în prima etapă, cererile fiind completate din nou, în funcție de locurile disponibile. Listele finale vor fi afișate ‪în data de 11 aprilie‬.
Ulterior, conform metodologiei de înscriere, în săptămâna ‪12-19 aprilie‬, inspectoratele școlare vor centraliza și soluționa cererile părinților/tutorilor legal instituiți/reprezentanților legali ai copiilor care nu au fost încă înscriși în vreo unitate de învățământ, având în vedere, cu prioritate, interesul educațional al copilului.
Regăsiți, atașat, o serie de date statistice (la nivel național) privind înscrierea copiilor în învățământul primar în perioada 4 - 22 martie 2019. (Sursa: comunicat de presa Ministerul Educatiei)




COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Va multumesc
Nu doar conductele trebuie schimbate în spital, personalul medical care habar nu are sa își facă treaba vor doar bani și atit, nu mai lucrează nimeni în interesul pacientului, exemplu am fost cu fetita pentru o radiografie la coloana fetita având scolioza și aveam un control la un medic care vine din București o data la câteva luni, pai am plătit consultația copilei și ce sa vedeți ca pe sidiul care ni sa dat de la radiografie era o adunare generala se vedeau toate la grămadă coaste cu coloana, nu am rezolvat nimic ca na fost bun sidiul am plătit banii degeaba și întreb cine ne da banii înapoi cine ne da banii pentru următorul control cine răspunde de acești angajați? Poate îmi răspunde cine sper
Moștenește pe tatăl lui.Inteligenta și educatie
Pe DN1 B , degaba sunt separatoare daca trecerile de pietonii nu sunt iluminate calumea .....de la Bucov pana la Chitorani o trecere nu e iluminata cum trebui!
Poate intrati cu acest sistem si in interiorul orașului Băicoi, pe Str.Republicii, sa vedeți cu ce viteza trec masinile de mare tonaj, peste limitatoarele de viteza, montate ca sa ne strice structura de rezistenta a caselor, nu pentru micsorarea vitezei. Poate, intr-o zi luați măsuri, până nu cad casele pe noi. Poate intr-o zi invatati sa preveniti si sa remediati anumite acțiuni.
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677