Peste 800 de sportivi se vor întrece în cadrul Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games - Ediția I

22 Sep 2022 15:19
Peste 800 de sportivi se vor întrece în cadrul Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games - Ediția I
Sâmbătă, 24 septembrie 2022, în centrul orașului, pe B-dul Carol I, se va desfășura prima ediție “Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games”.
Începând cu ora 10.00, aproximativ 800 de sportivi, cu vârsta cuprinsă între 3 și 60 de ani, din toată țara, vor participa la această competiție. Pe cele 7 suprafețe de luptă se vor desfășura demonstrații și concursuri în diferite sporturi de contat. Participanții vor fi împărțiti pe categorii de vârstă, gen și greutate, iar la final vor fi premiați.
“Sinaia este un oraș deschis sportului. De la întrecerile auto de eleganță sau viteză, la cele sportive de iarnă, competiții de dans, fotbal și tenis. Acum lansăm prima ediție a “Hand to Hand Fighting”, un sport în continuă ascensiune atât pe plan mondial, cât și pe plan intern. Vă invit pe toți, de la cei mici până la seniori, să participați la o întrecere sportivă unde veți asista la lupte “corp la corp”, “lupte ușoare” sau lecțiile de autoaprare. Mult succes tuturor participanților!”, a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Sâmbătă, 24 septembrie 2022, circulația va fi restricționată pe B-dul Carol I, după cum urmează:
În intervalul orar 07.00 – 08.30 de la intersecția cu Bdul. Republicii până la intersecția cu Strada Gării (stația Petrom).
În intervalul orar 07.00 – 18.00 de la intersecția cu Bdul. Republicii până la intersecția cu strada Cuza Vodă. Circulația se va desfășura pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător.
sursa comunicat de presă Primăria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000