Peste 800 de sportivi se vor întrece în cadrul Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games - Ediția I

22 Sep 2022 15:19
Peste 800 de sportivi se vor întrece în cadrul Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games - Ediția I
Sâmbătă, 24 septembrie 2022, în centrul orașului, pe B-dul Carol I, se va desfășura prima ediție “Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games”.
Începând cu ora 10.00, aproximativ 800 de sportivi, cu vârsta cuprinsă între 3 și 60 de ani, din toată țara, vor participa la această competiție. Pe cele 7 suprafețe de luptă se vor desfășura demonstrații și concursuri în diferite sporturi de contat. Participanții vor fi împărțiti pe categorii de vârstă, gen și greutate, iar la final vor fi premiați.
“Sinaia este un oraș deschis sportului. De la întrecerile auto de eleganță sau viteză, la cele sportive de iarnă, competiții de dans, fotbal și tenis. Acum lansăm prima ediție a “Hand to Hand Fighting”, un sport în continuă ascensiune atât pe plan mondial, cât și pe plan intern. Vă invit pe toți, de la cei mici până la seniori, să participați la o întrecere sportivă unde veți asista la lupte “corp la corp”, “lupte ușoare” sau lecțiile de autoaprare. Mult succes tuturor participanților!”, a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Sâmbătă, 24 septembrie 2022, circulația va fi restricționată pe B-dul Carol I, după cum urmează:
În intervalul orar 07.00 – 08.30 de la intersecția cu Bdul. Republicii până la intersecția cu Strada Gării (stația Petrom).
În intervalul orar 07.00 – 18.00 de la intersecția cu Bdul. Republicii până la intersecția cu strada Cuza Vodă. Circulația se va desfășura pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător.
sursa comunicat de presă Primăria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677