Petrolistul Iustin Răducan a suferit o ruptură de ligamente în meciul de la Iași

15 May 2024 14:12
Petrolistul Iustin Răducan a suferit o ruptură de ligamente în meciul de la Iași
Ultimele minute ale meciului de la Iași au fost pline de ghinion pentru Iustin Răducan. Abia intrat pe teren, tânărul atacant al „lupilor” s-a accidentat la genunchiul piciorului stâng, la o acțiune purtata în suprafață de pedeapsă a gazdelor, iar verdictul medicilor, după efectuarea investigațiilor, a fost unul dur. Iustin a declarat că este vorba despre o ruptură de ligamente și va fi nevoie de o intervenție chirurgicală. ”În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”, a mărturisit Iustin, cel care va mai avea parte de câteva „încercări” în această vară, anume susținerea examenelor de Bacalaureat și, ulterior, de admitere la UNEFS.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677