Petrolul Ploiești pune la bătaie un tricou de joc al echipei/ Trebuie doar să ghicești scorul meciului dintre Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj

16 Jul 2023 13:33
Petrolul Ploiești pune la bătaie un tricou de joc al echipei/ Trebuie doar să ghicești scorul meciului dintre  Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj
Sezonul 2023-2024 al Superligii va începe duminică seară și pentru Petrolul Ploiești. Începând cu ora 18.30, echipa ploieșteană va susține primul meci din noua stagiune, pe „Ilie Oană”, adversară fiindu-i Universitatea

Reprezentanții clubului organizează cu această ocazie și un concurs. Cine ghicește scorul meciului dintre Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj câștigă tricoul de joc al echipei. Concursul se desfășoară pe pagina de facebook FC Petrolul Ploiești:

”Scrie scorul final al meciului (număr goluri echipa gazdă - număr goluri echipa oaspete) în secțiunea comentarii. Este permis un singur comentariu/user, iar răspunsurile editate după începerea meciului vor fi eliminate.
Atenție: În cazul în care vor fi mai multe răspunsuri corecte cu scorul final, alegerea se va face în mod aleatoriu, rezultând un singur câștigător. Sunt acceptate comentarii până duminică 16 iulie, ora 18:29.
Mult succes!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677