Petrolul – Vitesse 1-1/Egal amical în meciul de gală

13 Oct 2024 13:05
Petrolul – Vitesse 1-1/Egal amical în meciul de gală
Petrolul și Vitesse au încheiat nedecis meciul special disputat, pe „Ilie Oană”, în cadrul evenimentelor dedicate Centenarului clubului nostru. A fost 1-1, la fel ca în meciul de acum 11 ani, în Europa League, cu golurile marcate de către Jyry (36), respectiv Buttner (90+1), ambii cu șuturi spectaculoase, expediate din afara suprafeței de 16 metri.

A fost un joc în care Mehmet Topal și Florin Stângă au folosit tot lotul aflat la dispoziție. Inclusiv „căpitanul” Vali Țicu și-a refăcut apariția pe teren, evident simbolic, doar pentru primele secunde ale întâlnirii, asta în condițiile în care fundașul stânga al „lupilor” se află în plin proces de recuperare după operația suferită la genunchi.

A debutat, cu numărul 100 pe tricou, tânărul Rareș Manolache, cel care, la cei doar 14 ani ai săi, are, deja, trei apariții în acest sezon în Liga a 3-a, și, cu siguranță, un viitor promitător în fața sa.

Am consemnat și un penalty ratat, de către Mario Bratu, la jumătatea părții secunde, și, una peste alta, a fost un meci spectaculos, încadrat perfect într-un eveniment de gală.

Foto: Răzvan Păsărică.

FC Petrolul – Vitesse Arnhem 1-1 (1-0)

Marcatori: Jyry (36)/Buttner (90+1).

Petrolul: Zima – Ricardhinho, Papp, Huja, Țicu (1 Dumitriu) – Keita, Jyry – Bempah, Hanca, Grozav – Tudorie. Din minutul 46 au intrat: Eșanu – D. Radu, Jahic, Stănică, Tolea – Mateiu, Keita – Bratu, Irobiso, Bempah – Mousaki. Pe parcursul părții secunde au mai jucat: Bălbărău – Victor Stancovici, Paraschiv, Ilie, Bucur, Pătrașcu, Rareș Manolache. Antrenori: Mehmet Topal, Florin Stângă.

Vitesse: Bramel – Egbring, van Zwam, Steffen, Buttner – Tsingaras, Cornelisse, van Duivenbooden, Jonathans – Gudelj, Macheras. Au mai jucat: van Sas – Postma, Baker, van der Heijden, Buttner, de Regt, Hoogewerf, Visser, van Beijnen, Kreekel. Antrenor: John van den Brom.

Au arbitrat: Andrei Moroiță – Valentin Dumitru și Petruța Iugulescu. Rezervă: Mihai Pandelea.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677