Pictura ”Vara la pădure”, premiată de Primăria Ploiești

17 Nov 2023 18:50
Pictura ”Vara la pădure”, premiată de Primăria Ploiești
Primăria Municipiului Ploiești a premiat, în cadrul Salonului de Toamnă, organizat de către Filiala Ploiești a Uniunii Artiștilor Plastici din România, una dintre lucrările expuse pe simezele Galeriei de Artă, din Piața Victoriei nr.4.
”Vara la pădure” este titlul lucrării premiate de către municipalitate în cadrul vernisajului din această toamnă, iar autoarea acesteia, talentata pictoriță Camelia Profirescu a reușit ca, prin culorile expuse cu sensibilitate pe pânză, să ne mai amintească ceva din farmecul verii, anotimpul redat cu atâta emoție de cunoscutul artist plastic ploieștean.
Reprezentanții Primăriei municipiului Ploiești au oferit câștigătoarei, în cadrul ceremoniei găzduită de Galeria de Artă Ploiești, premiul în valoare de 2000 de lei, însoțit de o diplomă și un frumos buchet de flori.
Vă invităm să admirați lucrarea premiată, precum și alte lucrări ale artiștilor care au expus pictură, sculptură, grafică sau artă decorativă în cadrul Salonului de Toamnă, al cărui vernisaj a fost deschis joi, 16 noiembrie 2023!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686