Piesă de teatru, pusă în scenă de liceeni din Sinaia la ora de franceză

13 Jan 2022 18:28
Profesoara Corina Popa folosește muzica, teatrul, jocul de rol pentru a-i atrage pe liceeni la ora de franceză, informează sparknews.ro. Sursa citată a precizat că în acest semestru, la o clasă de a XII-a, a ales o piesă de teatru ca metodă de predare și evaluare, iar elevii au jucat-o marți în sala de clasă. 14 liceeni de la o grupă de engleză intensiv au pus în scenă ”Pisoiul care vrea să se facă mare”, o scenetă care este scrisă chiar de profesoara Corina Popa și care a fost inclusă într-o carte intitulată ”Teatrul la ora de franceză”.
”Eu încerc să îi atrag către franceză cu toată muniția. Acum, la limbile străine se pune accent pe competențele lingvistice (elevii trebuie să vorbească și să înțeleagă), de aceea noi vorbim foarte mult, facem jocuri de rol la ore, compunem scrisori, eseuri, vedem filme în limba franceză și le povestim. Încerc prin toate metodele posibile să îi atrag și cred că reușesc pentru că sunt foarte receptivi”, explică profesoara pentru sparknews.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677