Plan rosu de interventie pe DN1, in zona Sibiu, in urma unui accident cu doua autocare

26 Apr 2023 21:28
Un accident rutier a avut loc in zona Sibiu, pe DN 1, Poiana Bradului. Sunt implicate două autocare.

“Conform primelor informații, furnizate de apelant, în cele două vehicule sunt aproximativ 90 de persoane. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție*.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospecială de stingere, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Din informațiile primite la acest moment, *toți ocupanții sunt ieșiți din autocare și se află în evaluare medicală. Misiunea este în dinamică”, informeaza IGSU.m

UPDATE: — În cele două autocare se aflau *90 de persoane* - _2 șoferi, 4 profesori și 84 de copii cu vârste cuprinse între 15-18 ani._ Până la momentul actual au fost îngrijiți medical *34 de copii* (atac de panică și diverse traumatisme).
UPDATE: *Planul roșu a fost dezactivat*

*Bilanț final*:

✔️86 de minori și 7 adulți au fost implicați în accident;

✔️ 33 minori și 1 adult au fost transportați la spital, cu traumatisme minore și diferite contuzii, conștienți și cooperanți.

Pentru celelalte persoane nu s-a impus transportul către unități spitalicești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677