Planul Național de Redresare și Reziliență, in viziunea deputatului PSD, Bogdan Toader

30 May 2021 15:52
Planul Național de Redresare și Reziliență, in viziunea deputatului PSD, Bogdan Toader
”Planul Național de Redresare și Reziliență se dovedește a fi un test imposibil de trecut de către specialiștii de dreapta ai guvernanților”, spunea Bogdan Toader, deputat PSD, într-o postare publicată zilele trecute pe contul său oficial de facebok. Acesta a continuat ”O situație hilară ne este prezentată la nivelul conducerii guvernamentale, unde se pare că Ministrul Muncii, Raluca Turcan, citește din presă noile modificări care vor afecta milioanele de pensionari, pentru că se pare că nimeni nu ține cont de părerea ei, Guvernul intenționând să desființeze pensionarea anticipată, creșterea vechimii în muncă, precum și înghețarea pensiilor.
În loc să se caute soluții pentru ca românii să ducă o viață mai bună și decentă, guvernanții de dreapta se gândesc cum să îi înrobească și mai tare pe români și să propună din nou soluția contabilă a austerității, adică tăieri salariale, înghețări de pensii și alocații și nu e de mirare cu un așa Ministru căruia i-a fost greu să explice necesarul unui pensionar pentru un trai decent”
La scurt timp,Bogdan Toader revine cu o altă precizare pe acest subiect, în data de 26 mai:
”Guvernul Cîțu a prezentat, astăzi, în Parlament, o sinteză a Planului Național de Redresare și Reziliență, care, în loc să aducă bunăstare pentru români și investiții pentru viitor, ea nu oferă decât austeritate, taxe și impozite mai mari, chiar și împrumuturi masive.Este inadmisibil ca, după atâtea promisiuni față de români, după atâtea așteptări pe care le-am avut cu toții de la guvernanți, ei să propună, ca unică soluție, tăieri de salarii, înghețarea pensiilor, blocarea creșterii alocațiilor, creșterea vârstei de pensionare, mai precis, într-un singur cuvânt, AUSTERITATE.
Eu, împreună cu colegii social-democrați, nu putem fi de acord cu așa ceva niciodată, pentru că avem o responsabilitate față de cetățeni. Noi am fost aleși să reprezentăm românii cu demnitate, să depunem toate eforturile ca vocea lor să se facă auzită și, mai ales, să reușim să le asigurăm toate condițiile pentru un trai decent.
Astfel, în data de 14 iunie, Partidul Social Democrat va depune o moțiune de cenzură pentru a stopa acest Guvern al Austerității de a-și pune în aplicare acest plan dezastruos și haotic pentru români”

sursa foto: stiripesurse.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000