Ploiestenii ies in strada, dupa ce apa calda a fost oprita! Protestul este programat joi, 4 august, intre orele 10.00 si 13.00, in fata Palatului Administrativ

03 Aug 2022 13:29
Ploiestenii ies in strada, dupa ce apa calda a fost oprita! Protestul este programat joi, 4 august, intre orele 10.00 si 13.00, in fata Palatului Administrativ
Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova organizeaza un protest maine in centrul Ploiesteiului la care vor participa cetatenii municipiului nemultumiti de sistarea furnizarii apei calde in municipiu.

Comunicatul UAP Prahova:
”Protestul de joi 4 august intre orele 10.00-13.00 din fata Palatului Administrativ a fost aprobat. Distribuiti, implicati-va pentru ca sa avem apa calda
Astazi, la sediul primariei Ploiesti, a avut loc sedinta care urma sa decida daca se aproba protestul organizat de Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova pentru rezolvarea situatiei apei calde si pentru a nu exista probleme cu energia termica in sezonul rece.

Dupa cum se poate vedea si in titlu, protestul va avea loc pe data de 4 august 2022, intre orele 10.00-13.00 in fata Palatului Administrativ, cladirea din imagine, pe care ploiestenii o stiu drept Casa Alba.

Vom avea o lista de revendicari pe care le vom scanda si le vom depune la Consiliul Judetean si Prefectura Prahova pentru ca ploiestenii sa primeasca de indata apa calda in apartamentele racordate la sistemul centralizat, atribut care sta in mainile Consiliului Judetean si poate orgazzia o sedinta de indata pentru detensionarea situatiei.

Ne referim la Consiliul Judetean ca factor responsabil pentru ca CET Brazi, adica locul in care se afla cazanele care asigura apa calda si energia termica se afla in patrmoniul sau si banii pentru rezolvarea situatiei sunt in bugetul CJ Prahova. Daca nu se mai doreste ca acest CET Brazi sa apartina CJ Prahova, atunci sa fie predat Consiliului Local pentru a demara de urgenta rezolvarea problemei si antamarea sumelor de bani necesare.

Solicitam de pe acum ca sa discutam cu presedintele CJ Prahova, d-ul Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Dumitru Tudone si cuprefectul judetului, Virgil Nanu, cei trei carora ne vom adresa in cadrul protestului sa isi faca timp sa coboare printre noi sau sa ne primeasca pentru a depune lista de revendicari si a nis e comunica care va fi varianta aleasa si in cat timps e va rezolva. Anutntam pe aceasta cale ca daca maine nu avem un raspuns final si nu se rezolva probla de indata, vom repeta protestele pana se vor gasi solutiile pentru ca ploiestenii sa nu mai sufere. Cerem dreptul constitutional garantat de art. 47 din Constitutie, iar cine il incalca va fi tras la raspundere.

Va rugam sa distribuiti masiv si sa va implicati cat mai multi in acest demers pentru binele tuturor celor care au apartamente racordate la sistemul centralizat. Scuzele sunt pentru copii, iar cei care se intreaba de ce UAP Prahova nu a organizat protesttul dupa orele 17.00 trebuie sa stie ca scopul oricarui protest este sa se adreseze celor care conduc institutiile in timpul de lucru pentru a se putea comunica. Va asteptam in numar cat mai mare si cu ganduri bune. Doamne ajuta!

Cerem demiterea directorului ADI Termo Prahova, Horia Tiseanu, de urgenta si implicit sanctionarea lui pentru situatia pe care a generat-o ploiestenilor din cauza incompetentei sale!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000