Ploiesti CityApp a fost lansată oficial!

14 Jul 2022 15:13
Ploiesti CityApp a fost lansată oficial!
Aplicația Ploiesti CityApp, menită să promoveze orașul și să simplifice comunicarea dintre cetățeni și administrația publică locală, a fost lansată astăzi oficial.
Potrivit unui comunicat de presă, aplicațiile software de acest gen sunt dedicate cetățenilor, rezidenți sau persoane care vizitează orașul, și reprezintă un instrument de comunicare, în timp real, între administrația publică și comunitatea locală, o agendă digitală a orașului.
Aplicația are menirea de a îmbunătăți direct modul de desfășurare a serviciilor publice locale și de a informa eficient cetățenii cu privire la administrarea orașului și derularea evenimentelor urbane importante. Astfel, aceasta pune la dispoziția utilizatorilor și o secțiune de informare rapidă, prin comunicatele de presă și informațiile de interes public emise de către Primăria Municipiului Ploiești - Push Notification.
Implementarea acestui software permite municipalității ploieștene să obțină un feedback, în timp real, prin intermediul situațiilor existente în teren ce vor putea fi sesizate rapid de cetățeni, dar și prin sugestiile transmise de către aceștia cu privire la îmbunătățirea calității serviciilor publice.
CityApp devine, astfel, un suport digital pentru ploieșteni, prin care aceștia, persoane fizice sau juridice, pot sesiza direct o serie de aspecte care țin de atribuțiile municipalității sau vor putea interacționa în sensul realizării unei promovări active a municipiului nostru, implicit a evenimentelor sau activităților de interes public general organizate în orașul nostru.
Utilizarea Ploiesti CityApp le oferă cetățenilor posibilitatea de a avea un rol activ în cadrul comunității locale, dar permite și o colaborare directă între Primăria Municipiului Ploiești și agenții economici locali, în sensul susținerii și dezvoltării locurilor de interes public ale orașului nostru.
Aplicația menționată reprezintă un instrument digital eficient pe care îl pot utiliza ploieștenii și persoanele care vizitează orașul nostru, oferind, în acest fel, informații actualizate despre punctele de interes public și destinațiile din municipiul nostru și împrejurimi, pentru petrecerea timpului liber, respectiv: obiective turistice, recomandări de la localnici, calendarul de evenimente, informații utile despre cazare, restaurante, servicii medicale sau bancare, librării, zone de agrement, etc.
Ploiesti CityApp se poate descărca pe mobil din App Store și Google Play ori poate fi accesată pe web link-ul https://cityapp.ploiesti.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677