Ploieștiul ar putea găzdui, în vară, o etapă locală din campionatul național de Teqball

13 Jan 2022 08:59
Ploieștiul ar putea găzdui, în vară, o etapă locală din campionatul național de Teqball
În Ploiești ar putea fi organizată, în vară, o etapă locală din campionatul național de Teqball. În acest sens, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a purtat o serie de discuții cu reprezentantul Teqball România, Teodor Luca. Municipalitatea a anunțat că Teqball România, în calitate de partener exclusiv al Federației Internaționale de Teqball (FITEQ), propune municipalității ploieștene un parteneriat care implică organizarea, anul acesta în luna iunie, a uneia dintre etapele campionatului național de Teqball – Romanian Teqball Tour 2022. Calendarul competițional cuprinde 10 etape desfășurate în mai multe localități din țară, cu un turneu final, care va stabili campionii naționali ai anului, la simplu, dublu și dublu-mixt.
“Teqball este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la doar 3 ani de la apariție, în 2017. Este un sport nou, extrem de spectaculos, care se joaca pe o masă curbată și care combină fotbalul cu tenisul de masă. Ne dorim un parteneriat de succes cu municipiul Ploiești, din care sportul să fie câștigător” a menționat, în contextul discuțiilor de astăzi ,reprezentantul Teqball România, Teodor Luca.
“Propunerea de colaborare venită din partea Teqball România ne onorează. Sportul este important pentru comunitatea ploieșteană, iar includerea orașului nostru în calendarul competițional ne conferă o expunere, la nivel național și internațional, benefică pentru imaginea orașului nostru. Cred că Ploieștiul va avea numai de câștigat din acest parteneriat, care susține un proiect pentru mișcare și sănătate. Vom analiza toate aspectele implicate și sper sincer într-o concretizare rapidă a acestui parteneriat, mai ales că, evenimentul va fi organizat la un standard înalt și va include municipiul nostru pe harta Teqball-ului național și mondial”, a declarat, la finalul reuniunii, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici
La prima vedere, teqball pare un sport asemănător cu fotbal-tenis-ul, doar că se joacă pe o masă curbată.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677