Politia Prahova angajează un conductor de câini/ Vezi criteriile de recrutare

29 Mar 2024 15:21
Politia Prahova angajează un conductor de câini/ Vezi criteriile de recrutare
Un POST DE CONDUCTOR CÂINI a fost scos la concurs pentru I.J.P PRAHOVA. Termenul de depunere a dosarelor a fost prelungit până pe 07.04.2024 inclusiv:

"Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de *agent I (și conductor câini)* la *Poliția Municipiului Ploiești - Secția 1 Poliție- Compartimentul Ordine Publică- Formațiune Siguranță Publică și Patrulare*, poziția 632 din statul de organizare al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale.

Pentru acest post, recrutarea va fi realizată de către Inspectoratul Judeţean de Poliție Prahova.

Înscrierea se realizează online la adresa de e-mail resurseumane@ph.politiaromana.ro

Informații complete cu privire la acest post, programul înscrierii, condițiile de participare, documentele necesare și modalitatea de desfășurare a concursului se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa:

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677