Pompierii militari prahoveni sunt pregătiți să intervină în sprijinul comunităților/Sfaturi ISU în contextul avertizărilor meteorologice

17 Nov 2023 11:27
Pompierii militari prahoveni sunt pregătiți să intervină în sprijinul comunităților/Sfaturi ISU în contextul avertizărilor meteorologice
Pentru intervalul 18 noiembrie ora 08:00 - 19 noiembrie ora 10:00, meteorologii au emis o avertizare COD GALBEN care prevede că se așteaptă cantități însemnate de precipitații, local 25...35 l/mp, izolat peste 50 l/mp, ninsori la munte și intensificări ale vântului.
De asemenea, în acest interval va intra în vigoare și un COD PORTOCALIU meteo pentru zona montană a județului, privind intensificări susținute ale vântului, viscol și vizibiltate redusă.
Pompierii militari prahoveni sunt pregătiți să intervină în sprijinul comunităților.
În cazul manifestării fenomenelor prognozate, recomandăm:
- Pentru evitarea unor blocaje din cauza condițiilor meteorologice, recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zone montane să se intereseze asupra condițiilor de drum, să aibă mașinile echipate corespunzător pentru zăpadă și să manifeste prudență maximă.
- În situația manifestării vântului puternic, recomandăm populației să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
- Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și prin instalarea aplicației de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
Nu ezitați să apelați numărul unic de urgență 112, dacă identificați o situație care pune în pericol viața dumneavoastră sau a unei persoane aflate în dificultate.
sursa: comunicat de presă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686