”Povești lângă bradul de Crăciun”, concurs pentru elevi și cadre didactice/Până când se fac înscrieri

24 Nov 2021 09:23
”Povești lângă bradul de Crăciun”, concurs pentru elevi și cadre didactice/Până când se fac înscrieri
Biblioteca judeţeană ”Nicolae Iorga” Ploieşti se implică, alături de Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Ploiești, în organizarea concursului pentru elevi și cadre didactice - “Povești lângă bradul de Crăciun”.
Competiția oferă elevilor posibilitatea exprimării literare și artistice prin lucrări despre anotimpul iarna și evenimentele care au loc în perioada sărbătorilor din luna decembrie – Sfântul Nicolae, Crăciunul și Nașterea Domnului Iisus, Anul Nou – secțiunile concursului fiind: Creație literară și Creație plastică pentru elevi. O secțiune aparte este dedicată și cadrelor didactice.
Capitolul Creație literară pentru elevi se adresează copiilor din clasele a III-a și a IV-a și presupune realizarea unor compuneri, povești sau poezii care respectă tema concursului și care pot conține informații reale, imaginare sau povestirea unor momente trăite. Creațiile literare ale elevilor se încadrează în limita unei pagini de format A4, scrise cu litere de mână, respectând toate marginile de 2 cm, marcate ca un chenar. Acestea vor fi trimise școlii organizatoare în forma lor originală sau scanate, în format PDF.
Lucrările cadrelor didactice presupun realizarea unor eseuri despre tradiții și obiceiuri de iarnă din zona în care își desfășoară activitatea, povești pentru copii, exemple de bune practici, scenete, programe de serbare, aplicații didactice inovative, prezentarea unor instrumente digitale care pot fi aplicate în activitățile dedicate sărbătorilor de iarnă. Fiecare cadru didactic poate participa cu un număr maxim de 3 lucrări, pentru fiecare dintre cele două secțiuni.
Înscrierea la concurs se poate face până pe data de 15 decembrie a.c. Se vor lua în considerare doar lucrările menționate în fișa de înscriere și lucrările trimise, fără alte modificări ulterioare.
Cei interesați pot afla detalii despre concurs la Biblioteca Judeteana "N. Iorga" Prahova sau de la reprezentanții școlii organizatoare, la telefon 0244/577588.
Lucrările înscrise în concurs nu se vor returna, acestea urmând să fie parte integrantă în expozițiile care se organizează la nivelul unității școlare și în incinta Bibliotecii Județene “Nicolae Iorga” din Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677